Referencer

Nedenfor ses et udvalg af de virksomheder og organisationer, vi har hjulpet med førstehjælpstræning og – rådgivning.

Vi er eksperter i at levere skræddersyede førstehjælpskurser til en bred vifte af virksomheder og institutioner. Vi har stor erfaring med at undervise i forskellige brancher, hvor vi tilpasser vores undervisning til virksomhedens specifikke behov og udfordringer. 

Vi har afholdt adskillige førstehjælpskurser for Microsofts medarbejdere, hvor undervisningen er foregået både på dansk og engelsk. Kurserne har omfattet en bred vifte af livreddende færdigheder, herunder hjertelungeredning (HLR), brug af hjertestarter (AED), samt håndtering af akutte skader som blødninger, forbrændinger og chok. Dette har ikke kun styrket deres personlige beredskab, men også bidraget til en mere sikker og tryg arbejdsplads.

Microsoft
Microsoft

    Vi har haft fornøjelsen af at samarbejde med Odense Kommune, hvor vi har afholdt specialiserede kurser i førstehjælp for deres medarbejdere. Fokus for undervisningen var at styrke de ansattes kompetencer inden for både fysisk og psykisk førstehjælp, så de er bedre rustet til at håndtere nødsituationer og yde den nødvendige støtte i pressede situationer. Kurserne blev tilrettelagt med udgangspunkt i kommunens behov og inkluderede både teoretisk undervisning samt praktiske øvelser, som gav deltagerne en solid forståelse af førstehjælpens teknikker og anvendelse i hverdagen. Vi er stolte af at have bidraget til at øge sikkerheden og trivslen for medarbejderne i Odense Kommune.

    Odense Kommune Designation
    odensekommune

      Vil du høre mere?

      Så kontakt os her.

      Kontakt formular (køreskoleelever)


      Udvalgte samarbejdspartnere

      førstehjælpskursus

      Vil du høre mere?

      Hvis du er interesseret i et kursus kan du ringe eller skrive til os. Du har også mulighed for at beregne din pris og få tilsendt et estimat indenfor 2 minutter.

      Ofte stillede spørgsmål til vores førstehjælpskurser

      Hvis du har flere spørgsmål kan du altid skrive på info@corhelp.dk

      Ja, vi vil meget gerne komme ud og undervise jer på jeres arbejdsplads. Vi medbringer alt udstyr. 
      Hvis I ikke har plads eller ønsker kurset afholdt hos jer, så I er velkomne i vores lokaler i Odense C.

      Nej, kørsel er med i prisen. Al forberedelse, førstehjælpsudstyr, kørselsudgifter og beviser er inkluderet. 

      Der kan deltage op til 16 personer på kurser. Hvis I er flere deltagere, så kan vi sende flere instruktører ud eller afholde kurserne over flere dage. Vi gør det, som passer jer bedst. 

      Ja, alle CorHelp’s instruktører er uddannet førstehjælpsinstruktører og certificerede ved Dansk Førstehjælpsråd. Alle instruktører har mange års erfaring med undervisning. 

      Nej, det skal I ikke. Vores instruktører medbringer førstehjælpsdukker, trænings-hjertestartere og alt undervisningsmateriale, som skal bruges på kurset.

      Vi underviser både hverdage og weekender fra 7.30-23, så vi kan altid finde et tidspunkt, som passer ind i jeres hverdag. 

      Skal vi kontakte dig?

      Så udfyld formularen

      Kontakt formular (køreskoleelever)